033-4753518

Zonadvies

Zonnestudio Miami Sun in Amersfoort gaat voor kwaliteit met luxe zonnebanken en staat zeer goed bekend in de regio rondom Amersfoort. Miami Sun heeft een deskundig team die alle klanten van Miami Sun van een professioneel zon advies zal voorzien voor maximale ontspanning.

Bij het eerste bezoek aan onze zonnestudio vragen wij jou een huidtypeformulier in te vullen. Aan de hand hiervan adviseren onze medewerkers welk type zonnebank en welke huidcosmetica het beste bij je passen. Het gebruik van de zonnebank is niet toegestaan voor jongeren onder de 18 jaar. Als je vragen hebt kan je altijd bij ons terecht.

Veel mensen denken dat je in een zonnestudio gewoon maar moet gaan liggen en dat het dan vanzelf gaat. Dit is alleen niet het geval. Bij ieder mens past een andere stand zonnebank en verschilt de tijdsduur die het beste past. Wij geven je daarom altijd advies over hoe je het maximale resultaat bereikt en zo zorgen wij voor optimaal succes.

Consulenten Miami Sun

Zodra je binnenstapt, beginnen wij van Miami Sun al met een eerste inschatting. Wat zijn de wensen van deze persoon? Gaat het om alleen een gezonde kleur op de wangen, of echt zomerbruin worden? Welke zonnekuur past het beste bij deze persoon? Hoe geschikt is zijn of haar huid voor de vele verschillende zonnebanken van Miami Sun Amersfoort? Een persoon die van naturen minder pigmenten heeft, kan immers een minder hoge stand zonnebank aan.

Ergoline zonnebanken

Zelfs met de professionele Ergoline zonnebanken die Miami Sun heeft staan, is het toch nog verstandig om eerst een goed advies te vragen. Uit de testen van Ergoline is wel is waar gebleken dat de kans op verbranden tot een absoluut minimum is terug gebracht, maar toch blijft een goed advies voor de verschillende Ergoline zonnebanken erg van belang. Op de juiste manier onder een Ergoline zonnebank gaan kan gewoon heel gezond zijn. Het team van Miami Sun Amersfoort is zich hiervan dan ook zeer doordrongen. Bij Miami Sun gaan uiterlijk en gezondheid hand in hand!

Het deskundige team van Miami Sun staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je loopt bij Miami Sun met een heerlijk, mooi en ook nog is gezond zonnebank kleurtje weer naar buiten!

Professioneel advies

Bij het eerste bezoek aan onze zonnestudio vragen wij jou een huidtypeformulier in te vullen. Aan de hand hiervan adviseren onze medewerkers welk type zonnebank en welke huidcosmetica het beste bij jou passen. Volgens Europese wetgeving is het gebruik van de zonnebank helaas niet toegestaan voor jongeren onder de 18 jaar.

Als je vragen hebt kun je altijd bij ons terecht.

Afspraak maken?

Loop een keer binnen bij Zonnestudio Miami Sun in Amersfoort, of meld je aan via onze contactpagina op de website!