033-4753518

Zonnecosmetica

Zonnen is gezond en lekker, Maar jammer genoeg kleven er ook een aantal nadelen aan vast. Deze nadelen kunnen wij echter als sneeuw voor de zon wegpoetsen! Tijdens het zonnen verliest de huid vocht. Dit betekent dat er uitdroging van de huid en/of huidveroudering kan ontstaan. Het vocht dat je verliest tijdens het zonnen, kan je naderhand niet terugbrengen met een middeltje of water. Een droge huid reflecteert het zonlicht en hierdoor word je minder snel bruin. Als je je voordat je onder de zonnebank gaat met onze zonnecosmetica insmeert, verhoogt dit het bruiningsresultaat met maar liefst 40%. En dat niet alleen: Het is ook een stuk gezonder! je wil immers niet dat je huid uitdroogt of verouderd. Dat staat niet mooi en het is ook nog eens ongezond! Insmeren is daarom het devies. Een goed gehydrateerde huid wordt dieper, mooier en blijft langer bruin. Een win-win situatie dus!

Bruiningsversneller

Als je een dagcrème gebruikt kan je dit er beter afwassen voordat je gaat zonnen. Anders zal het resultaat helaas niet naar behoren zijn. Wij merken dat mensen vaak denken dat een bruiningsversneller ervoor zorgt dat je sneller zal verbranden en dat dit dus schadelijk is voor de huid. Dit is absoluut niet waar! Je zal niet eerder verbranden door de bruiningsversneller. Waar bruiningsversnellers wel voor zorgen is simpel: Je melanine aanmaak wordt versterkt. Hierdoor word je bruiner zonder dat het ook maar enige schade aan je huid veroorzaakt. Sterker nog, het beschermt tegen veroudering van de huid. Al onze zonnecosmetica zijn bruiningsversnellers. Dit geeft wel de lusten, maar niet de lasten!

Ons favoriete merk

In onze zonnestudio werken wij met het merk Devoted. Dit is absoluut de crème de la crème op het gebied van zonnecosmetica. Veel klanten gebruiken merken als Bioderfmal of Nifri, wij raden deze merken echter niet aan. Wij bieden de beste producten aan voor de scherpste prijs, zodat het je aan niks hoeft te ontbreken!

Tip: Word je gezicht ook zo lastig bruin onder de zonnebank? Vergeet dan niet je gezicht goed te reinigen voordat je onder de zonnebank stapt. Als je benen achterblijven qua tint, dan is het handig om ze te scrubben en bronzer aan te brengen. In beide gevallen zal je daarna snel resultaat zien.

Zakjes zonnecosmetica kan je na opening een week bewaren. Flessen één tot twee jaar.

Professioneel advies

Bij het eerste bezoek aan onze zonnestudio vragen wij jou een huidtypeformulier in te vullen. Aan de hand hiervan adviseren onze medewerkers welk type zonnebank en welke huidcosmetica het beste bij jou passen. Volgens Europese wetgeving is het gebruik van de zonnebank helaas niet toegestaan voor jongeren onder de 18 jaar.

Als je vragen hebt kun je altijd bij ons terecht.

Afspraak maken?

Loop een keer binnen bij Zonnestudio Miami Sun in Amersfoort, of meld je aan via onze contactpagina op de website!