033-4753518

Zonnebanken bij Miami Sun

Miami Sun is uitgerust met exclusieve Ergoline zonnebanken die gebruik maken van innovatieve UV-technologiëen en aquafresh. Wij beschikken over een Ergoline 660, Ergoline 880, Ergoline 1100 en nieuw in de familie Ergoline 1400. Het vlaggenschip van de hele Ergoline Serie!

De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design is alleen al boeiend op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie garandeert een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen!

Het ultieme resultaat

Tijdens je bezoek aan onze zonnestudio bieden wij je graag voor en/of na het zonnen een kopje koffie of thee aan. Zonnestudio Miami Sun in Amersfoort is met eigen- en openbaar vervoer goed te bereiken en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. wij presenteren je graag het nieuwe ultieme, maar vooral voordelige zon- en beauty plezier in Amersfoort.

Wij werken uitsluitend met de nieuwste Ergoline zonnebanken die door Ergoline zelf constant professioneel onderhouden worden. Het resultaat van de zonnebank wordt veel minder op het moment dat een lamp zijn maximale branduren heeft bereikt. Dit zal je echter bij Miami Sun nooit meemaken aangezien wij ruim voor het maximaal aantal branduren de lampen vervangen. Dit geldt voor al onze zonnebanken en zo zorgen we voor het beste resultaat!

Professioneel advies

Bij het eerste bezoek aan onze zonnestudio vragen wij jou een huidtypeformulier in te vullen. Aan de hand hiervan adviseren onze medewerkers welk type zonnebank en welke huidcosmetica het beste bij jou passen. Volgens Europese wetgeving is het gebruik van de zonnebank helaas niet toegestaan voor jongeren onder de 18 jaar.

Als je vragen hebt kun je altijd bij ons terecht.

Afspraak maken?

Loop een keer binnen bij Zonnestudio Miami Sun in Amersfoort, of meld je aan via onze contactpagina op de website!